Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Caracteristici Cheie

BricsCAD V13

Desenare 3D

Constrângeri 3DModelare Directă 3D ÎMBUNĂTĂȚIRI
BricsCAD oferă unelte puternice pentru modelarea directă a solidelor utilizând rezolvatorul nostru de constrângeri geometrice. Operațiile de modelare directă se aplică tuturor geometriilor solide ACIS, fie create în BricsCAD, fie importate.Mai mult, caracteristica cheie a capabilităților de modelare directă BricsCAD reprezintă păstrarea intenției de proiectare, simplificând foarte mult lucrul cu proiecte complexe.
Modelare ansambluModelare ansamblu ÎMBUNĂTĂȚIRI
Modelarea ansamblu vă permite organizarea fişierelor .dwg pe structuri ierarhice ale componentelor mecanice pentru modelarea unor produse complexe. Asamblaţi produsele dv. cu proiectarea cap-coadă a asamblului dv. cu uşurinţă folosind constrângerile puternice 3D între feţele şi muchiile diferitelor componente mecanice.
Constrângeri 3DConstrângeri 3D
BricsCAD ofera instrumente puternice de modelare solidă directă folosind rezolvarea constrângerilor geometrice. Modelele solide pot fi modificate prin definirea constrângerilor dintre elementele sale. Dacă există o constrângere 3D care stabilește amplasarea fețelor sau margini, această constrângere va fi păstrat în timpul operațiunilor de modelare. Permite parametrizarea oricărei caracteristici a modelului 3D.
Constrângeri 3DTable Îndoite V14
Noile capabilități de proiectare de table îndoite din BricsCAD crează table îndoite prin extrudarea profilelor 2D și apoi prin adăugarea de noi flanșe prin tragerea muchiilor. Îndoituri, uniri și relefări sunt adăugate automat. Toate operațiile de modelare directă și constrângeri 3D pot fi aplicate la editarea pieselor din table îndoite. Pentru exportarea proiectelor către sisteme computer-aided manufacturing (CAM), piesele din table îndoite pot fi desfășurate automat și apoi exportate în fișiere 2D de tip .dxf.
Drafting generativDrafting generativ V14
Încă de la introducerea funcțiilor de modelare directă în BricsCAD V12, funcția cea mai cerută de utilizatori a fost abilitatea de a genera vederi asociative 3D și 2D din modelele 3D. Cu BricsCAD V14, Bricsys introduce noi comenzi pentru generarea automată de vederi ortografice, izometrice și secțiuni. Vederile sunt actualizate automat în momentul modificării modelului.

Schimb

Conectivitate Chapoo

Cu Chapoo puteţi încărca fişiere şi le puteţi partaja cu prietenii şi colegii. Ei pot vizualiza fişierele dv. în cloud şi le pot adnota lăsând comentariile lor; nu este nevoie de descărcarea fişierelor sau de instalarea oricărui alt software.

ComunicatorBricsCAD Communicator V14
BricsCAD Communicator este un modul opțional pentru edițiile BricsCAD Pro și Platinum ce oferă suport pentru schimbul de date de mare calitate între formatele importante CAD: Facilitează importul și exportul de date CAD 3D, incluzând neutre (ex. STEP și IGES), native MCAD (ex. CATIA, Inventor, SolidWorks) și formate specifice kernel.

Cote și Adnotări

Stiluri AdnotativeScale Adnotative V14
Proprietatea Scalare Adnotativă a unei entități permite utilizatorilor scalarea entităților astfel încât aceastea să fie afișate și imprimate la scara corectă. Tipurile de entități ce respectă scala adnotativă includ: texte, hașuri, tabele, cote, toleranțe și (multi)leadere.
Leaderuri multipleLeaderuri multiple V14
Comanda Multi Leader permite crearea rapidă de leadere utilizând proprietăți predefinite ce sunt salvate în Stilul Multileader. Conținutul unui multileader poate fi un text sau un bloc. Capete de săgeată suplimentare pot fi adăugate sau eliminate.

Interfaţa

Quad

Quad V14

Quad-ul inteligent este o alternativă la editarea entităților prin utilizarea de grip-uri, oferind un set mai bogat de operații de editare, folosind însă mai puține clicuri, fără aglomerarea ecranului cu multe glifuri grip. Quad-ul sensibil la context facilitează editarea ușoară și rapidă a solidelor 3D dar și a tipurilor de entități 2D.

InterfaţaInterfață actualizată V14

Interfața reproiectată BricsCAD păstrează toate caracteristicile pe care le iubiți, dar le prezintă într-o experiență utilizator curată și consistentă.

Manager Setări

Manager Setări

În caseta de dialog Setări puteți verifica sau modifica valoarea curentă a tuturor setărilor. Setările pot fi vizualizate în ordine alfabetică sau pe categorii, setările grupurilor într-o vedere arborescentă.Caracteristica built-in de căutare vă permite să găsiți setările rapid și intuitiv.

Explorator DesenExplorator Desen

Exploratorul Desen este o casetă de dialog versatilă ce vă permite cotrolul tuturor setărilor, incluzând resursele interne și externe, necesare pentru crearea și editarea desenelor. Puteți copia definiții între desenele deschise utilizând drag-and-drop. Secțiunea Foldere vă permite previzualizarea și deschiderea desenelor. Blocurile ce există în aceste desene pot fi inserate în desenul curent, fără deschiderea desenului sursă. Aici găsiți de asemenea acces la desenele din contrul dvs. Chapoo. Secțiunea Pagini vă ajută la managerierea seturilor de Pagini: deschidere, creare, imprt, export, imprimare, publicare sau etransmit.

BattmanManagement AtributeBATTMAN (Manager Atribut Bloc): această comandă vă permite editarea tuturor proprietăţilor atributelor şi setărilor definiţiei blocurilor, apoi sincronizaţi modificările în toate referinţele blocului

Manageri Seturi FoaieManageri Seturi Foaie

Un set de foi este o colecție de machete din desene diferite. Managerul Set Foaie vă permite să gestionați seturile existente foi și de a crea altele noi de la zero sau pe baza unui șablon foaie. Seturi de foi pot fi publicate, imprimate şi transmise electronic.

Explodator Layer și filtruExplodator Layer și filtru

Exploratorul de layer facilitează managementul detaliat al layerelor și pune la dispoziție unelte cum ar fi filtre layer și stări layer.

Manager BlocManager Bloc

Răsfoiţi blocurile din desenle nedeschise şi inseraţi-le în desenul curent din noul panou Blocuri din Exploratorul Desen.

Alte Caracteristici

3D Mouse

Suport pentru 3D Mouse V14

BricsCAD acum oferă suport pentru mouse 3Dconnexion 3D mice. Cu un mouse 3D puteți efectua simultan pan, zoom și roti conținutul 3D pe când mouse-ul dvs. standard este liber pentru a selecta elementele de meniu ale părților din model.

Cerinţe de Sistem

 • Sisteme de operare:
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista cu Service Pack 2 sau mai recent (toate ediţiile cu excepţia Starter Edition)
  • Windows XP cu Service Pack 3 (toate ediţiile cu excepţia Starter Edition)
  • Fedora recent / OpenSuse recent/ Ubuntu recent.
 • Hardware:
  • Procesor: procesor de 1 GHz sau mai rapid sau un procesor compatibil
  • RAM: 256 MB, 1 Gb sau mai mult recomandat
  • Hard drive: 250 MB pentru fişierele programului + 1 GB spaţiu liber
  • Afişaj: 1024×768 XGA cu true color (minim)

Cerinţe de sistem detaliate…