Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

PON CAD

PON CAD soluția de proiectare și administrare a schelelor

PON CAD® este un software is a profesional orientat pe BIM ce a fost conceput pentru a ajuta și manageria proiectarea de  schele, etaje, standuri și acoperișuri într-o modalitate simplă și eficientă.

PON CAD oferă o soluție completă pentru următoarele faze:

  • Estimare costuri, listă elemente
  • Crearea de desene tehnice și scheme de asamblare 2D cu vederi și secțiuni pentru siguranța muncii.
  • Gestionarea stocurilor atât în depozit cât și la șantier
  • Pregătirea prezentărilor câștigătoare și a ofertelor comerciale
  • Videoclipuri și Randare
  • Analiză structurală

Pentru o vizualizare mai bună, vă rugăm să vizitați Canalul YouTube!

PON CAD este un instrument versatil, capabil să răspundă oricăror nevoi ale utilizatorilor și să respecte orice lege care reglementează proiectele de schele. Nu se stabilesc limite pentru schemele de desen: aceasta înseamnă că puteți proiecta orice tip de proiect de schelă (de la clădiri mici până la tancuri industriale mari, structuri de sprijin etc.) cu orice sistem de schelă.

Alegerea adoptării formatelor standard deschise (dwg) asigură o integrare completă cu alte programe și permite împărtășirea cu ușurință a proiectelor cu partenerii și clienții.

Ca instrument flexibil, PON CAD se potriveste nevoilor oricarui utilizator. Două soluții diferite și două configurații diferite pot fi selectate în funcție de activele utilizatorului; ele asigură aceleași performanțe:

1. PON CAD SMART
PON CAD SMART este un pachet software care nu necesită AutoCAD și combină performanțe ridicate cu o interfață ușor de utilizat.

     Desen, estimare, prezentare în câțiva pași
     Facturi precise de materiale
     Nu există limite pentru complexitatea desenării

2. Soluție PLUG-IN

PON CAD poate fi furnizat ca plug-in pentru CAD-ul dvs.: această opțiune vă permite să grăbiți procedurile de desenare și să păstrați mediul de lucru cu care vă obișnuiți.
PON CAD introduce un meniu suplimentar și multe comenzi și comenzi rapide la CAD care facilitează desenarea schelelor, dar în același timp puteți utiliza întotdeauna comenzi CAD standard (import, creare layout, cooy, pastă, mutare, etc.).

Cât timp puteți câștiga utilizând PON CAD?
Verificați-l, urmăriți această comparație video între PON CAD și un CAD 2D: aceeași clădire, același proiect, rezultate diferite!

CAD-urile suportate sunt AutoCAD® (versiunea 2009 sau mai noi) și BricsCAD® (versiunea 12 Pro sau mai nouă).