Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

SketchUp – 3D pentru toți

Cum se poate lucra profesional într-un timp foarte scurt?

Există un motiv pentru care SketchUp este sinonim pentru modelarea prietenoasă 3D: nu sacrifica utilizabilitatea pentru functionalitate. Începeți imediat să desenați linii si forme. Trăgând și împingând le veți transforma foarte rapid în modele 3D. Puteți apoi face absolut tot ce doriți prin întinderea, copierea, rotirea și vopsirea obiectelor 3D.

Transformati modelele in documente

La un moment dat în cadrul celor mai multe proiecte 3D, veți avea nevoie să transformați modelul dvs. într-un sed de desene tehnice. LayOut din SketchUp Pro vă permite adăugarea de vederi ale modelului în pagină, alegerea unei scări de desenare, modificarea grosimii liniilor și adăugarea de cote, note și grafice. Modificarea modelul dvs SketchUp va fi reflectată automat în LayOut. Când va fi cazul, veți putea exporta paginile ca PDF-uri, imagini sau fișiere CAD.

Găsiți un model 3D pentru orice obiect

De ce să modelați totul de la zero? Fie că este un scaun pentru camera pe care o proiectați sau un rinocer pentru grădina dvs. zoologică, veți găsi tot ce aveți nevoie în 3D Warehouse, cea mai mare bibliotecă gratuită de modele 3D din lume. În plus, oricine poate utiliza 3D Warehouse pentru stocarea și împărtășirea modelelor. Încărcați cea mai bună lucrare a dvs. și deveniți o legendă SketchUp.

Personalizați SketchUp-ul Dvs.

Extensiile sunt unelte add-on construite pentru rezolvarea problemelor de modelare ce vă pot da dureri de cap. Și sunt sute pe care le pputeți explora.

SketchUp Make și SketchUp Pro

În SketchUp Make și SketchUp Pro puteți:

  • Să creați modele 3D ale clădirilor, mobilei, interioarelor și mult mai mult
  • Personalizați interfața SketchUp pentru a reflecta modul în care lucrați
  • Distribuiți modelele 3D prin animații, scene sau imprimări, cu lumini realistice și umbre. Puteți chiar imprima modelul pe un printer 3D.
  • Importați fișiere din alte programe de modelare 3D sau unelte sau exportați sau exportați fișierul dvs SketchUp pentru utilizarea cu alte software-uri populare de modelare și editare imagine.

Cum se face totul mai ușor

Nimeni nu vrea să-și piardă timpul învățând programe CAD complicate. SketchUp este cel mai intuitiv, fără să mai vorbim de un instrument puternic de desenare 3D și ușor de învățat din lume. Dacă vrei să fii productiv în câteva ore, ai ajuns la locul potrivit.