Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Întrebări frecvente

1. Întrebări frecvente legate de programul BricsCAD

Acest software pare prea ieftin în comparație cu AutoCAD pentru a fi comparabile. Vreau să schimb AutoCAD, dar am ezitat și am nevoie să mă asigur de faptul că decizia mea este una corectă.

Din acest motiv, vă recomandăm să descărcați software-ul și să îl evaluați în cadrul biroului dumneavoastră. Suntem încrezători că veți fi foarte fericit cu BricsCAD și îl veți îmbrățișa pe deplin imediat.

Puteți descărca BricsCAD pentru evaluare timp de 30 de zile de aici

Avem multe aplicații personalizate pentru AutoCAD, dezvoltate de noi. Le vom putea folosi împreună cu BricsCAD? Dacă da, va trebui să achiziționăm BricsCAD Pro sau Classic?

Aplicațiile dvs. LiSP vor rula pe BricsCAD Classic fără modificări în majoritatea cazurilor, cu toate acestea, ar putea fi necesară optimizarea codului în unele cazuri.

Aplicațiile dvs. LiSP, VBA și ARX vor rula pe BricsCAD Pro fără modificări în majoritatea cazurilor, cu toate acestea, ar putea fi necesară optimizarea codului în unele cazuri.

Vă recomandăm Bricscad Pro dacă utilizați orice fel de personalizare sau aplicatii add-on.

Care sunt cerințele de sistem BricsCAD?

Cerinţe de Sistem

 • Sisteme de operare:
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista cu Service Pack 2 sau mai recent (toate ediţiile cu excepţia Starter Edition)
  • Windows XP cu Service Pack 3 (toate ediţiile cu excepţia Starter Edition)
  • Fedora recent / OpenSuse recent/ Ubuntu recent.
 • Hardware:
  • Procesor: procesor de 1 GHz sau mai rapid sau un procesor compatibil
  • RAM: 256 MB, 1 Gb sau mai mult recomandat
  • Hard drive: 250 MB pentru fişierele programului + 1 GB spaţiu liber
  • Afişaj: 1024×768 XGA cu true color (minim)

Cerinţe de sistem detaliate…

Care sunt diferențele între AutoCAD și BricsCAD?

Pentru acest subiect vă recomandăm să citiți următoarea carte electronică gratuită în format PDF:

BricsCAD pentru utilizatorii AutoCAD De Ralph Grabowski

E-book (fişier PDF) – 260 pagini – Engleză

book

BricsCAD pentru Utilizatorii AutoCAD este cel mai recentă carte electronică de la Editura upFront.eZine. Această carte gratuită este pentru utilizatorii CAD care doresc să înțeleagă diferențele și asemănările cu BricsCAD. Este ideală pentru birourile ce doresc să salveze costurile IT prin adăugarea de posturi BricsCAD cu cost redus.

 • Avantajele BricsCAD
 • Ce lipseste din BricsCAD
 • Compararea interfețelor de utilizator
 • Compararea detaliată a compatibilității fișierului desenului
 • Comparație detaliată a proprietăților obiectelor
 • Personalizarea și programarea BricsCAD
 • Nou! Lucrul într-un birou dublu-CAD
 • Nou! Probleme specifice Linux
 • Dicționarul AutoCAD-BricsCAD
 • Patru anexe ale materialului de referință

Descarcă acum!

Care sunt diferențele între BricsCAD Pro, BricsCAD Classic și BricsCAD Platinum?

BricsCAD Classic nu include motorul de Randare, nici Visual Basic pentru Aplicații (VBA) sau X-Solide. Puteți găsi o comparație între diferite versiuni BricsCAD aici.

EditiiBricsCAD

Care sunt formatele de fișier acceptate de BricsCAD?

Bricscad acceptă fișiere DWG, DXF, DNG și multe altele. Vizitați pagina Formatele de Fișier acceptate de BricsCAD pentru mai multe informații.

BricsCAD Communicator este un modul opțional pentru edițiile BricsCAD Pro și Platinum ce oferă suport pentru schimbul de date de mare calitate între formatele importante CAD: Facilitează importul și exportul de date CAD 3D, incluzând neutre (ex. STEP și IGES), native MCAD (ex. CATIA, Inventor, SolidWorks) și formate specifice kernel.

Cum descarc o variantă mai veche BricsCAD?

Mergeţi la Pagina de descărcare, apoi selectaţi linkul Versiuni vechi.
Selectaţi platforma, limba şi versiunea pe care doriţi să o descărcaţi.descarcare

Există limitări BricsCAD în timpul perioadei de evaluare?

Nu. Pe timpul perioadei de evaluare va fi activată funcţionalitatea completă pentru BricsCAD Platinum.

Notă: BricsCAD 64 de biti nu are suport pentru VBA.

Folosim deja AutoCAD în biroul nostru. Cât timp va lua personalului să obțină viteza de lucru normală cu acest software? Nu ne putem permite nici o întrerupere.

Utilizatorul mediu AutoCAD va fi productiv imediat și ar trebui să ia doar o zi sau cam asa ceva pentru a fi complet confortabil cu diferențele dintre software-ul existent și Bricscad. Dacă utilizați versiuni mai vechi ale AutoCAD-ar putea găsi chiar Bricscad mai familiar decât o versiune mai recentă AutoCAD.

Se poate transfera licența BricsCAD pe un alt computer?

Desigur, însă trebuie să vă asigurați de faptul că a fost dezactivată corespunzător de pe primul calculator. Iată un filmuleț demonstrativ ce vă ghidează pas cu pas:

2. Întrebări frecvente legate de aplicaţiaCADprofi

Cum descarc o variantă mai veche CADprofi?

Versiunile arhivate sunt pentru utilizatorii care au cumpărat software-ul CADprofi fără abonament sau al căror abonament a expirat.
Vă rugăm să verificați la data cumpărării sau data de expirare a abonamentului apoi mergeţi la Pagina de descărcare, apoi selectaţi versiunea care vă interesează.

Eu folosesc CADprofi pentru realizarea desenelor . Dar partenerii mei de proiect nu s-au instalat unul. Vor putea vizualiza și edita toate obiectele create de CADprofi?

Desenele create în CADprofi sunt total compatibile cu formatele DWG şi DXF şi pot fi editate în orice aplicaţie CAD fără a fi necesar să rulaţi sau să utilizaţi CADprofi

3. Întrebări frecvente legate de programul TopoLT

Care sunt limitarile versiunii trial TopoLT?

Versiunea de evaluare poate fi folosita cu toate functiile programului timp de 30 de zile, nu exista limitari impuse de producator. La expirarea celor de 30 de zile, pentru a folosi in continuare programul TopoLT trebuie sa achizitionati o licenta.

Cum invat sa folosesc programul TopoLT?

Programul TopoLT este furnizat cu un set de exercitii pe care se poate exersa si help-ul programului in care este explicata fiecare comanda.

Pe baza acestui set de exercitii, au fost dezvoltate tutoriale scrise si video in care sunt prezentate si explicate comenzile cele mai frecvente.

Puteti sa descarcati atat tutorialele de la Users Manuals, cat si exercitiile de la Sample Drawings.

Exista versiune de retea pentru TopoLT?

Pentru moment, atat pentru programul TopoLT cat si pentru ProfLT, nu exista versiune de retea, licenta este individuala pentru fiecare calculator.

Programul TopoLT ruleaza pe varinta 64-bit?

Programul TopoLT a fost adaptat sa functioneze pe AutoCAD 2010, 2011 si 2012 in varianta 64 bit.

4. Întrebări frecvente legate de aplicaţia Efficad Tools

Am instalat Efficad Tools . Dar, după pornirea Bricscad nu văd nici un meniu și nici bara de instrumente Efficad Tools . De ce?

După instalarea Efficad Tools vă rugăm să începeți mai întâi prin adăugarea scurtăturii Efficad Tools pe desktop după instalare. Acest lucru va face toate modificările necesare pentru pornirea automată a Efficad Tools începând cu data viitoare.

Cum pot activa Efficad Tools ?

Pentru a activa licențele dvs Efficad Tools  adresați-vă cu furnizorului dvs. și trimiteți-i  Codul dvs. de Înregistrare Efficad Tools ( a se vedea meniul ET Ajutor > Activare … sau ET Ajutor> Despre Efficad Tools ). Veți primi Cheie de Activare pentru calculatorul dumneavoastră . Puneţi-l în câmpul adecvat al ferestrei de dialog Activare ( vezi meniul ET Ajutor > Activare …).

Eu folosesc Efficad Tools pentru realizarea desenelor . Dar partenerii mei de proiect nu s-au instalat unul. Vor putea vizualiza și edita toate obiectele create de Efficad Tools?

Efficad Tools creează doar obiecte Bricscad standard, care pot fi vizualizate și editate de către orice DWG CAD chiar și fără să ai instalat Efficad Tools .

Există limitări de funcționalitate Efficad Tools în perioada de probă de 60 de zile ?

Nu mai există limitari ale funcţionalităţilor  Efficad Tools  în perioada de probă de 60 de zile. Dacă doriți să continuați să utilizați acest produs după perioada de probă , ar trebui să cumperaţi o licență ( vezi contact ) și să îl activaț .

Pot folosi Efficad Tools cu Bricscad Classic ?

Puteți folosi Efficad Tools cu versiunile Bricscad Platinum , Bricscad Pro și Bricscad Classic .

Pot încărca Efficad Tools numai pentru profilul “efficad tools ” fără a încărca unul pentru celelalte profiluri de utilizator?

Vezi meniul Setări ET – > Setări Profil