Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Linkuri Web

Site WEB

Detalii

www.fairsoft.ro

FairSoft-regular-sm

 

FairSoft este o companie fondata in anul 2004, având ca scop principal furnizarea unor soluţii de proiectare asistate de calculator dedicate pieţei româneşti. FairSoft este reprezentatul oficial pentru România al companiei belgiene Bricsys. FairSoft este şi reprezentant oficial al mai multor companii ce dezvoltă aplicaţii pe platforma BricsCAD: CADprofi – producător al suitei de programe cu același nume, SABIT – producător EfficadTools, Topocom – Producător Topograph.
www.bricsys.com

BricsCAD_logo

Bricsys® este furnizorul global al software-ului ingineresc de proiectare cunoscut pe piaţă sub brandul BricsCAD®. Cu angajamentul neobosit pentru succesul comunității BricsCAD, Bricsys este axat pe furnizarea de unei platforme industriale CAD şi suport pentru software de top în industrie, la un preț atrăgător pentru clienții în AEC, GIS, inginerie civilă, proces și a piețelor mecanice CAD. Fondată în 2002, Bricsys este membru fondator al Open Design Alliance.
www.topo.com.ro

Topocom

Obiectul principal de activitate al societăţii Topocom este prestarea de activităţi de proiectare, inginerie urbanism (cod CAEN 7420), din domeniile geodeziei, topografiei, cadastrului şi cartografiei digitale. Topocom este producătorul aplicațiilor Topograph și CADastru.
www.topolt.com

Topolt

3D Space este dezvoltatorul aplicatiilor software TopoLT si ProfLT, aplicatii care ruleaza sub AutoCAD si alte platforme CAD. In prezent distributia licentelor TopoLT si ProfLT este asigurata de CADWARE Engineering, 3D Space dedicandu-se cercetarii si dezvoltarii TopoLT.
www.cadprofi.com 

cadprofi-logo-rgb_128

CADprofi este o companie internationala implicate in dezvoltarea de aplicatii CAD care lucrează în mediul AutoCAD (și alte produse Autodesk), Bricscad, GstarCAD, ProgeCAD, ZWCAD, IntelliCAD și altele. CADprofi a fost înființată în Polonia în 1996. Acum dispun de  două birouri în Polonia și Germania. Aplicatiile dezvoltate de CADprofi sunt disponibile în 22 de limbi și sunt vândute prin rețea bine dezvoltată de distribuitori în întreaga lume. Compania CADprofi oferă suport tehnic (hotline), și, de asemenea, conduce de formare în utilizarea programelor oferite.
www.efficad.ru/elogo SABIT  este producătorul aplicației EfficadTools – un set de comenzi aditionale usor de utilizat ce permit accelerarea procedurii de proiectare prin automatizarea operatiunilor de desenare 2D repetate des în BricsCAD.