Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD BIM

BIM pentru utilizatorii CAD

BricsCAD BIM combină cele mai bune modele de proiectare, documentare și capabilități BIM într-un singur sistem familiar bazat pe DWG, permițând firmelor din industria construcțiilor să treacă în siguranță și ușor de la CAD la BIM.

Condus de AI

În BricsCAD BIM, deciziile de proiectare sunt pe primul loc, iar algoritmii de învățare automată automatizează sarcinile laborioase de manipulare a datelor, documentației și nivelurilor de detaliu BIM.

Design to bim icon

2D și 3D

Puteți găsi un instrument flexibil, de modelare directă și un produs CAD profesional în aceeași platformă DWG. Geometria de proiectare poate fi convertită direct în elemente BIM.

transition from CAD to BIM icon

Software CAD

O cale sigură către BIM pentru utilizatorii CAD, fără întreruperea învățării unui sistem BIM tradițional. Cheltuind mai puțin pe software și cursuri, evitând în același timp scăderile de performanță în timpul tranziției, scade barierele la intrare.

BIM to fabrication icon

Pentru BIM

BricsCAD BIM valorifică puterea modelării CAD solide care acceptă proiectarea flexibilă, BIM și acuratețea necesară inginerilor și producătorilor, deschizând posibilitatea de a lega BIM cu fluxurile de lucru de fabricație în pachetul BricsCAD Ultimate.