Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD BIM

BRICSCAD BIM

BricsCAD BIM este ca un prieten familiar (BricsCAD) care adaugă superputeri (BIM) pentru crearea proiectelor de clădiri. Puteți începe cu desene 2D simple și să treceți treptat la modele 3D. BricsCAD BIM este flexibil: puteți crea modele 3D de bază, le puteți partaja cu alții (BIM!) sau puteți crea modele foarte detaliate pentru construcții și fabricație.

bricsCAD BIM

bricsCAD BIM este un puternic software de modelare a informațiilor despre clădiri (BIM) dezvoltat de Bricsys, un furnizor de soluții CAD de top. Această platformă cuprinzătoare este concepută pentru a eficientiza întregul proces de proiectare și construcție a clădirilor, permițând arhitecților, inginerilor și profesioniștilor din construcții să colaboreze eficient și eficace.

A 3D model of a store floor plan on a tablet computer screen

Caracteristici cheie ale bricsCAD BIM

Modelare 3D inteligentă

bricsCAD BIM oferă capacități avansate de modelare 3D care permit utilizatorilor să creeze modele de clădiri detaliate și precise. Cu interfața sa intuitivă și o gamă largă de instrumente, utilizatorii pot proiecta și vizualiza cu ușurință structuri complexe, inclusiv elemente arhitecturale, componente structurale și sisteme MEP (Mecanice, Electrice și de Țevărie).

Colaborare BIM și interoperabilitate

Unul dintre punctele forte ale bricsCAD BIM este capacitatea sa de a facilita colaborarea între diferitele părți implicate într-un proiect de construcție. Software-ul suportă formate de fișiere standard în industrie, cum ar fi IFC (Industry Foundation Classes), asigurând un schimb de date și interoperabilitate fără probleme cu alte aplicații BIM.

Modelare parametrică și documentație automată

bricsCAD BIM exploatează tehnicile de modelare parametrică, permițând utilizatorilor să creeze componente flexibile și inteligente pentru clădiri care se pot adapta automat la modificările de proiectare. Această caracteristică eficientizează procesul de proiectare și minimizează erorile, asigurând consecvența pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului.

Detectarea și coordonarea conflictelor

Detectarea conflictelor este un aspect critic al BIM, iar bricsCAD BIM excelează în acest domeniu. Software-ul poate identifica și rezolva potențialele conflicte dintre diferitele sisteme ale clădirii, cum ar fi componentele arhitecturale, structurale și MEP, înainte de începerea construcției. Această capabilitate ajută la minimizarea lucrărilor costisitoare și a întârzierilor în faza de construcție.

Estimarea costurilor și întocmirea listelor de cantități

Cu bricsCAD BIM, utilizatorii pot genera estimări precise ale costurilor și liste de cantități direct din modelul clădirii. Această caracteristică permite o aprovizionare eficientă cu materiale, bugete și planificarea proiectului, asigurând că proiectele de construcție rămân pe linie și în cadrul bugetului.

2d and 3d

2D & 3D

Puteți găsi un instrument flexibil, direct de modelare a clădirilor și un produs CAD profesional în aceeași platformă DWG. Geometria designului poate fi convertită direct în elemente BIM.

CAD software bim

CAD software

A safe path to BIM for CAD users without the disruption of learning a traditional BIM system. Spending less on software and training while avoiding performance dips during transition lowers the barriers to entry.

BricsCAD BIM

For BIM

BricsCAD BIM valorifică puterea modelării CAD solide care acceptă proiectarea flexibilă, BIM și acuratețea necesară inginerilor și producătorilor, deschizând posibilitatea de a lega BIM cu fluxurile de lucru de fabricație în pachetul BricsCAD Ultimate.

AI driven BricsCAD BIM

condus de AI

În BricsCAD BIM, deciziile de proiectare vin pe primul loc, iar algoritmii de învățare automată automatizează sarcinile laborioase de manipulare a datelor BIM, a documentației și a nivelurilor de detaliu.