Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Ediții BricsCAD

CAD familiar și compatibil

BricsCAD este construit în întregime pe formatul dwg standard al industriei, cu compatibilitate completă cu comenzi, scripturi, macro și meniu. BricsCAD se simte ca acasă!

Nu este nevoie să vă schimbați imprimantele, șabloanele, blocurile sau aspectele seturilor de coli pentru a vă deplasa la BricsCAD – acestea sunt 100% compatibile. Numele comenzilor, pseudonimele și variabilele de sistem sunt aceleași în BricsCAD și AutoCAD®. BricsCAD se bazează pe DWG nativ pentru cea mai mare compatibilitate cu alți utilizatori CAD din toate industriile.

BricsCAD Lite acceptă pe deplin LISP și este compatibil cuformatul AutoLISP al AutoCAD ®, simplificând reutilizarea rutinelor existente. Mediul nostru avansat BLADE LISP vă permite să dezvoltați rapid personalizări care pot reduce timpul necesar sarcinilor de redactare repetitive.

BricsCAD Pro este inima platformei deschise de proiectare BricsCAD. API-ul Runtime eXtension (BRX) vă permite să vă dezvoltați propriile aplicații personalizate și oferă, de asemenea, dezvoltatorilor o bază puternică pe care să construiți soluții excelente specifice industriei.

In BricsCAD BIM, deciziile de proiectare sunt pe primul loc, iar algoritmii de învățare automată automatizează sarcinile laborioase de manipulare a datelor, documentației și nivelurilor de detaliu BIM.

Puteți găsi un instrument flexibil, de modelare directă și un produs CAD profesional în aceeași platformă DWG. Geometria de proiectare poate fi convertită direct în elemente BIM.

Utilizatorii CAD pot trece fără probleme de la mediul lor de proiectare la BricsCAD BIM. Cheltuind mai puțin pe software și antrenament, evitând în același timp scăderile de performanță în timpul tranziției, scade barierele la intrare.

Cu BricsCAD Mechanical, procesul de proiectare este simplu. Începeți cu o schiță 2D, apoi extrudați-o, rotiți-o sau măturați-o pentru a crea un solid 3D. De asemenea, puteți utiliza primitive 3D încorporate pentru a specifica forma inițială a piesei dvs. Treceți la detalii folosind extruziuni, fileuri, șanfrene, operații booleene și editați utilizând modelare directă dinamică. Controlați cât de mult sau cât de puțin din formular doriți cu parametrii. De asemenea, puteți importa solide 3D și le puteți edita ca componente native.

Treceți de la concept la creare cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a proiecta, construi și fabrica, totul într-o singură platformă.