Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD Shape (Gratuit)

Introducere în BricsCAD Shape: Dați formă ideilor dvs

BricsCAD® Shape este noul instrument de modelare conceptual de la Bricsys. Este conceput pentru a ajuta arhitecții și inginerii să își eficientizeze lucrarea de proiectare 3D schematică. Shape este cea mai rapidă modalitate de a obține desenele sau modelele pe care le aveți în minte și în fața clienților dvs. Este un instrument CAD precis, folosind un motor puternic de modelare directă.

Îl puteți folosi și ca instrument de prezentare live. Având cel mai bun potențial dintre toate, Shape oferă o interfață de utilizator curată și simplă pe care o puteți învăța în 30 de minute sau mai puțin.

BricsCAD Shape vă permite să creați fără limite

Instrumentele de modelare inteligente Shape facilitează capturarea în 3D. Instrumentul multifuncțional “Shape” poate fi utilizat pentru a crea pereți, plăci, elemente structurale și multe altele. Funcțiile de modelare directă vă permit să trageți, să vă conectați, să împingeți / trageți și să vă extrudați după cum doriți. Conexiunile de perete sunt în mod automat mitered pentru tine.

BricsCAD Shapeoferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă prezenta modelele. Se livrează cu o bibliotecă de materiale, texturi și componente 3D pre-construite. Aveți posibilitatea să utilizați colecția de uși și ferestre incluse, sau să creați cu ușurință propriile variante personalizate. Asigurați-vă ca modelul dvs. să arate așa cum doriți, utilizând panoul Stiluri vizuale din Shape.

Cum este BricsCAD Shape diferit de alte instrumente?

În primul rând, BricsCAD Shape este exact de la început. Sub UI simplă este același parametru rapid și dovedit, motorul 3D de modelare directă din BricsCAD Platinum. Forma creează modele solide, stocate în DWG standard pentru industrie – la fel ca BricsCAD® BIM.

Spre deosebire de produsele concurente, modelele solide Shape sunt pe deplin exacte – niciodată nu au fost aproximate. Fiecare element pe care îl creați în Shape poate fi modificat adânc, oricând, în zbor. Modelele dvs. de concept se deschid direct în BricsCAD BIM. Nu vei pierde niciodată timpul începând din nou. Faceți mișcarea inteligentă – direct de la concept la BIM cu BricsCAD Formă fără pierderi de detalii.

BricsCAD Shape accelerează fluxul de lucru BIM

Fluxul de lucru Bricsys BIM pornește în 3D cu Shape și rămâne în 3D – accelerează documentația de construcție 2D cu cele mai bune unelte de editare din lume. Nu există pauze sau tranziții în fluxul de lucru, toate în DWG, cu o interfață prietenoasă și familiară de utilizator pe care o veți aprecia. Nu va dura mult timp ca să fii productiv în BricsCAD Shape sau BricsCAD BIM.

Opriți schițarea. Începeți modelarea!

Obțineți gratuit copia dvs BricsCAD Shape! BricsCAD Shape este gratuit pentru totdeauna. Shape vă oferă instrumentele de care aveți nevoie și nici una pe care nu o aveți. Chiar și materialele de învățare sunt curate și simple – check out “30 minutes to Shape” on YouTube.

Începeți să dați formă ideilor dvs.

De la concept la model în câteva minute

BricsCAD Shape vă permite să creați fără limite. Sculptați-vă ideile în solide de la început. Este puterea modelării libere cu precizia completă CAD.

 • Crearea usoara a peretilor
 • Instrumente inteligente de modelare
 • Uși
 • Ferestre
 • Profiluri

Tot ce aveți nevoie pentru a vă prezenta ideile

BricsCAD Shape vine cu o bibliotecă de componente 3D care vă ajută să vă prezentați ideile. Aveți nevoie de mai mult? Puteți importa modele 3D din orice sursă sau creați-vă propriile modele.

 • Materiale
 • Mobilă
 • Oameni
 • Peisagistică
 • Transport

O interfață de utilizator proiectată de utilizatori reali

UI din BricsCAD Shape vă oferă tot ceea ce aveți nevoie și nu trebuie să faceți nimic. Învațați în mai puțin de 30 de minute și porniți.

 • Sfaturi rapide
 • Manageriere layere
 • Controlați vizualizarea

Vizionează tutoriale

Ați început deja să vă construiți BIM-ul

Modelul Shape se deschide direct în BricsCAD BIM. Dezvoltați-vă designul, în timp ce colaborați între diferite discipline folosind BuildingSMART certificat de IFC. Și creați desene de construcție mai repede și mai ușor decât oricând.

Porniți în .dwg, terminați în .dwg. Un singur format de fișier pentru proiectare, detaliere și documentație.

Calea dvs. către BIM

Începeți să dați formă ideilor dvs.

Obțineți Shape gratis