Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Detaliere Structuri 3D

Detalierea de Structuri în 3D

  

Modelare 3D structuri metalie eficientă

Scopul final este ca detaliatorii, inginerii și fabricanții de structure metalice să fie cât mai productivi posibil. De aceea, software-ul de structure ideal trebuie să fie intuitive, proetenos cu utilizatorul, efficient și flexibil.

Deoarece detalierea structurilor metalice implică un mare număr de piese, a trebuit să ne asigurăm că modelarea este rapidă.

Conexiune puternică și system macro

Primul mod unic în care este abordat în Parabuild este conexiunea puternică și sistemul macro. Nu numai că biblioteca de conectare standard expansivă este convenabilă și ușor de folosit, fiecare este creată utilizând instrumente disponibile pentru toți desenatorii, fără a fi nevoie de programarea unei singure linii de cod. Fiecare conexiune standard sau de utilizator se găsește într-un desen șablon, ceea ce înseamnă că detailerul îl poate adapta la nevoile proprii. Parabuild este singurul software structural de detaliere a oțelului care permite utilizatorului să definească orice tip de conexiune fără programare. Conexiunile realizate recent sunt integrate în întregime cu sistemul de conectare existent pentru reutilizarea ușoară în toate proiectele dvs. Macro-urile sunt construite în același mod bazat pe șabloane ca și conexiunile și pot compune orice număr de membri, conexiuni, matrice dinamice și submicro-uri. Exemple de macrocomenzi standard furnizate sunt legături, ferme, pene, cuști de scări etc.

Modelare 3D rapidă și facilă

Cea de-a doua metodă puternică de modelare în Parabuild este Modelatorul de Context, un nou instrument care vă ajută să vă desenați și să detaliați structura cu ușurință și rapiditate. Nicio clădire nu este complet standard, deci nici o sumă de macrocomenzi și conexiuni standard nu va fi niciodată suficientă pentru a satisface toate nevoile dvs. Conceput special pentru industria construcțiilor, Context Modeler ajută la desenarea rapidă și precisă a elementelor de cadru și a sub-pieselor, toate legate între ele și care răspund la schimbări.
Interfața nu ar putea fi mai explicită: spuneți Parabuildului ce aveți nevoie în termeni simpli și indicați locația unde aveți nevoie. Parabuild va afișa un element temporar în funcție de locația cursorului și de elementele de construcție din apropierea cursorului. Deplasați-vă în jurul cursorului și se propun diferite soluții, cu un magnet asemănător cu marginile sau punctele de mijloc. Rezultatul este geometria nouă care a fost legată automat de geometrii de bază folosind constrângeri geometrice. Marele avantaj este că puteți modela direct în 3D fără pași intermediari grei și totuși se încheie cu un model complet legat.

Constrângeri geometrice

Forța motrice din spatele interfeței simple, dar puternice, sunt constrângerile geometrice. În timp ce acest lucru este automatizat în Parabuild, toate geometriile sunt legate între ele folosind reguli geometrice simple (paralele, distanțe, …) și calculate de solverul geometric. Acest lucru permite reutilizarea conexiunilor și a macrocomenzilor și face ca desenele dvs. să fie mai ușor de actualizat atunci când sunt necesare schimbări