Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Parabuild

    

Detalierea structurilor metalice implică de obicei modele cu mai multe piese, ceea ce necesită producerea multor desene și documente, deci cu atât mai repede cu atât mai bine. Pentru modelarea structurilor metalice este important să puteți crea o varietate largă de tipuri de structuri rapid și precis, iar atunci când sunt necesare revizuiri, modelul trebuie să fie ușor de adaptat.

Parabuild este proiectat pentru ușurința de utilizare, flexibilitate și eficiență, care vă ajută foarte mult să răspundeți la aceste provocări. Trainingurile scurte vă ajută să deveniți productiv mai devreme, iar flexibilitatea și adaptabilitatea vă permit să finalizați mai rapid proiectele fără a vă sacrifica precizia.

Scopul nostru este de a face detalierea structurilor în 3D cât mai ușor și mai eficient posibil, astfel încât să vă puteți concentra talentele asupra proiectelor de construcții, nu asupra software-ului.

Acestea sunt unele dintre caracteristicile unice ale Parabuild:
Curbă scurtă de învățare

Datorită intrărilor vizuale, gradului înalt de automatizare, feedback-ului instantaneu și a designului intuitiv, Parabuild are nevoie doar de o perioadă scurtă de pregătire, astfel încât detailerul de oțel să devină rapid productiv. Experiența noastră este că 2 zile complete de instruire sunt suficiente pentru a învăța Parabuild dacă sunteți familiarizat cu AutoCAD sau BricsCAD. Cei cu experiență cu software-ul CAD 3D pot învăța adesea Parabuild pe cont propriu fără instruire asistată.


Intuitiv

Structurile de modelare ar trebui să fie simple și rapide, așa că am depus mult efort pentru a face ca interfața și casetele de dialog să fie explicative. Dialogurile și comenzile sunt extrem de vizuale, care vă ajută să vă găsiți mai repede.


Feedback vizual instantaneu

Ori de câte ori este posibil, modelul 3D va fi actualizat instantaneu pentru a reflecta orice schimbare făcută de detailer. Nu mai există presupuneri – schimbările sunt vizibile imediat în desen, ajutându-vă să evitați greșelile și să deveniți mai eficiente.


Model 3D receptiv

Grilele, ramele, racordurile, piesele și bolțurile sunt toate legate și se adaptează când este nevoie. Când se modifică grila, cadrul se va adapta și atunci când se modifică cadrul, conexiunile se vor adapta. Acest lucru are ca rezultat nu numai câștigurile de productivitate în timpul revizuirilor, dar prezintă oportunități pentru reutilizarea unor componente construite în mod regulat.


Exerciții de execuție

Pentru a vă face mai ușor să învățați Parabuild, am proiectat exerciții pas cu pas care sunt afișate pe ecran. În acest fel învățarea Parabuild pe cont propriu este distractiv de făcut.


Personalizare fără programare

Conexiunile și macrocomenzile standard din Parabuild sunt toate definite pe deplin folosind constrângerile geometrice în desenele șablonului. Aceasta înseamnă că este posibilă modificarea conexiunilor existente sau adăugarea oricărei conexiuni personalizate noi fără angajarea unui programator sau scrierea unui cod.

Conexiune puternică și sistem macro

Nu numai că biblioteca de conectare standard expansivă este convenabilă și ușor de folosit, fiecare este creată folosind instrumente disponibile pentru toți editori, fără a fi nevoie de programarea unei singure linii de cod. Fiecare conexiune standard și de utilizator se găsește într-un desen șablon, ceea ce înseamnă că editorul poate să-l adapteze la nevoile proprii. Parabuild este singurul software structural care permite utilizatorului să definească orice tip de conexiune fără programare. Conexiunile realizate recent sunt integrate în întregime cu sistemul de conectare existent pentru reutilizarea ușoară în toate proiectele dvs. Macroanele sunt construite în același mod bazat pe șabloane ca și conexiunile și pot compune orice număr de membri, conexiuni, matrice dinamice și submicro-uri. Exemple de macrocomenzi standard furnizate sunt legături, ferme, pene, scări de cusătură etc.

Modelare 3D rapidă și ușoară

Conceput special pentru industria construcțiilor, modelul Context Modeler ajută rapid și precis desenarea elementelor și sub-elementelor de cadru, toate legate și receptive la schimbările elementelor legate. Interfața nu ar putea fi mai explicită: spuneți Parabuildului ce aveți nevoie în termeni simpli și indicați locația unde aveți nevoie. Parabuild va desena un element temporar în funcție de locația cursorului și de elementele de construcție de lângă cursor. Deplasați-vă în jurul cursorului și se propun diferite soluții, cu un magnet asemănător cu marginile sau punctele de mijloc. Rezultatul este geometria nouă care a fost legată automat de geometrii de bază folosind constrângeri geometrice. Marele avantaj este că puteți modela direct în 3D fără pași intermediari grei și totuși se încheie cu un model complet legat.

Complet integrat în AutoCAD și BricsCAD

Cei mai mulți editori sunt deja familiarizați cu AutoCAD, iar BricsCAD funcționează în același mod, ceea ce reduce investițiile în formare. Obiectele structurale ale lui Parabuild pot fi modificate prin comenzile standard sau folosind Object Property Manager, toate obiectele Parabuild sunt integrate ca și cum ar fi obiecte AutoCAD / BricsCAD native.