Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

AX3000

Soluția profesională HVAC și soluția 3D-BIM pentru certificate de energie și simulare. AX3000 este rezultatul a peste 30 de ani de experiență de lider în domeniul serviciilor tehnice de construcție. Dat fiind faptul că AX3000 este primul program CAD dezvoltat special pentru cerințele zilnice din partea HVAC, acesta oferă suport profesional în proiectare, construcție și producție.Module Ventilation – Planning and construction, Ducting calculation, Analysis

  • Modul Heating/Încălzire – Calculul Pipenet, Necesarde căldură, Căldură confortabilă, Carte cameră
  • Modul Sanitary/Sanitar – Calculul Pipenet, Construcția de distribuitori și sisteme, Analiză etc.
  • Modul Electrical/Electric – Construcția de cabluri, Plasarea componentelor inteligente etc.
  • Calcularea sarcinii de răcire – Extensia modulului de ventilație: Calculul sarcinii de răcire conform. la VDI 2078

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”16″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Descriere

Un software pentru toate traseele HVAC, AX3000 este solutia software pentru planificarea integrata a traseelor de incalzire, ventilatie, sanitare si electrice. Controlul inovativ cu ajutorul obiectelor inteligente și analiza automată extinsă vă oferă cea mai mare parte a timpului estimat de planificare. Inovativ și internațional AX3000 este disponibil în mai multe limbi (engleză, italiană, spaniolă, franceză, rusă, turcă, română, croată etc.) și acceptă toate standardele populare (standardele UE, DIN, Ö-Norm, GOST, SNIP & Ashrae ). Acest lucru vă permite colaborarea transfrontalieră în întreaga zonă UE și în afara acesteia. Manipulare continuă

Modulul modular al modelului AX3000 vă oferă soluții extinse specializate pentru tranzacțiile de încălzire, ventilație, sanitare și electrice. Manipularea continuă a lui AX3000 asigură o perioadă scurtă de antrenament.

Organizarea optimă a datelor

Documentația de planificare a amenajărilor oferă o prelucrare clară a proiectelor dvs. Analiza rapidă datorită elementelor desen inteligente Funcțiile interactive sunt atribuite fiecărui sistem în timp ce desenați. Fiecare componentă a sistemului este clar definită, iar tehnicile pot fi calculate și evaluate cu ușurință. Economisiți timp în timp ce efectuați operații de rutină, cum ar fi crearea programelor de bază.

Schimbul facil de date
Pentru o cooperare optimă cu partenerii dvs. de planificare, AX3000 oferă metode extinse de schimb de date.

AX3000 – Modul de ventilație
Modulul de ventilație este un instrument confortabil pentru a crea planuri detaliate de implementare și de asamblare. Programul oferă dimensionarea opțională prin intrarea secțiunii transversale, a debitului de volum sau a valorii R. Toate datele relevante pentru calculul sistemului sunt salvate direct și pot fi deschise sau modificate oricând.

AX3000 – Încălzire și igienă
Cu modulele Încălzire și Sisteme sanitare puteți crea sisteme foarte complexe fără eforturi mari. AX3000 efectuează automat calcule pipenet în funcție de parametrii pe care i-ați definit mai devreme.

AX3000 – Planificare și calcul fără interfață
În timpul planificării, AX3000 oferă multe automatizări specifice fiecărui subiect. Calculele calcule suportă procesul de planificare.

AX3000 – electric
Modulul electric conține instrumente pentru a crea planuri în mod clar și pentru a calcula amplitudinea, căderea de tensiune și curenții de scurtcircuit pentru circuitele logice. Programul suplimentar generează liste pentru cabluri și componente de montare ale unui circuit.

AX3000 – Simulare clădiri
Acest modul este instrumentul ideal pentru simularea termică dinamică a unei clădiri. Simularea clădirii este marcată de calculul automat al încărcăturii de încălzire și răcire, având în vedere diferitele construcții de perete și tipurile de ferestre și uși. Datele geometrice ale unei clădiri vor fi depășite direct de la BricsCAD, economisind astfel timp. La simulare vor fi luate în considerare toate datele anuale privind clima. Examinați și optimizați utilizarea energiei datorită comparării diferitelor versiuni.
AX3000 – certificat energetic

Cu AX3000 se calculează în conformitate cu cele mai recente norme și legi specifice țării. În calitate de membru al comitetului de standardizare certificat, software-ul este în prezent recunoscut ca un program de calcul valid.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”17″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]