Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Cum Cumpăr?

Taxa pe valoare adaugata (TVA)

Site-ul web fairsoft.ro  este detinut si administrat de S.C. FAIRSOFT S.R.L., aflata in Romania (tara UE). Procentul de TVA in Romania este 19%.

Conform legislatiei Uniunii Europene se aplica urmatoarele reguli cu privire la TVA:

Clienti persoane juridice:

  • din Romania – TVA este 19%;

Clienti persoane fizice:

  • din Romania – TVA este 19%;

Modalitati de plata

Pentru plata produselor va putem la dispozitie urmatoarele variante:

  • Transfer bancar: dupa finalizarea comenzii veti primi din partea noastra o factura proforma care poate fi platita prin transfer bancar.

Plasarea comenzii

Pentru plasarea comenzii, mergeți la pagina Contact, unde completați formularul, menționând la OBSERVAȚII următoarele: produsul dorit și numărul de licențe.

  • Pentru emiterea facturii fiscale trebuie completate toate campurile obligatorii, inclusiv datele bancare.
  • Dupa ce ati completat formularul apasati pe Trimite. In scurt timp veti primi pe adresa de email introdusa un mesaj ce va conține o factură proformă în format PDF:

FP-Fairsoft-s

Plata produselor

Dupa confimarea comenzii, veti primi pe email în cel mai scurt timp factura proforma cu detaliile de plata. Factura proformă va conține suma în EURO, plata realizându-se în LEI, la cursul BNR valabil al zilei. Factura finală va fi în LEI.

Facturare

Dupa confimarea platii dumneavoastra vom emite o factura pe care o veti primi prin email. Pentru a emite factura proforma si factura fiscala este necesar sa completati toatele datele in momentul in care va creati contul de cumparator.

Livrare

Livrarea produselor si licentelor se face electronic. Programul se descarca de pe site-ul producătorului iar certificatul de licenta il primiti prin email in maxim 7 zile lucratoare. Certificatul de licenta contine codul de licenta cu care activati programul pentru a putea sa-l utilizati pe termen nelimitat.

Factura și Certificatul de Licență în original vor fi trimise ulterior printr-un curier rapid.