Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD Mechanical

Proiectare mecanică inteligentă

BricsCAD face accesibil designul mecanic avansat. Este inteligent, flexibil, accesibil și, mai presus de toate, permite o mai mare libertate de proiectare.

Abordarea variațională unică de modelare 3D a BricsCAD vă oferă libertatea de a proiecta cum doriți, de la concept până la detaliu, cu orice nivel de control parametric de care aveți nevoie.

Dezvoltați rapid componente complexe pe cont propriu sau direct în cadrul unui ansamblu.

Piese și componente de proiectare

Cu BricsCAD Mechanical, procesul de proiectare este simplu. Începeți cu o schiță 2D, apoi extrudați-o, rotiți-o sau măturați-o pentru a crea un solid 3D. De asemenea, puteți utiliza primitive 3D încorporate pentru a specifica forma inițială a piesei dvs. Treceți la detalii folosind extruziuni, fileuri, șanfrene, operații booleene și editați utilizând modelare directă dinamică. Controlați cât de mult sau cât de puțin din formular doriți cu parametrii. De asemenea, puteți importa solide 3D și le puteți edita ca componente native.

Modelare 3D flexibilă

Abordarea noastră unică de proiectare 3D combină modelarea directă dinamică și interactivă cu capacitatea de a adăuga parametri numai acolo unde sunt necesari și fără complexitatea unei abordări bazate pe istorie.

Parametri 3D și constrângeri

Fluxul de lucru PARAMETRIZE I.A. transformă piesele în componente inteligente, bazate pe parametri, în câteva secunde. Construiți sisteme de constrângere, conduceți piesele în mod formulat, construiți componente bazate pe tabel și modificați parametrii componentelor în panoul de proprietăți BricsCAD.

Copiați caracteristicile

Modelează caracteristicile o dată și folosește-le de multe ori cu instrumente puternice care copiază caracteristicile existente în solide 3D – cum ar fi găuri, coaste, buzunare.

Proiectare table îndoite

Creați desene ale pieselor metalice care sunt rezistente

Nu numai că BricsCAD Mechanical vă permite să creați componente de tablă de la zero, dar puteți converti automat piese solide în tablă, cu un singur clic. Această abordare robustă vă permite să petreceți mai mult timp dezvoltându-vă designul și mai puțin timp îngrijorându-vă cu privire la redefinirea caracteristicilor din tablă.