Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Sheet Metal

Designul table Îndoite facut corect cu Bricscad

Crearea de noi piese de foi de metal sau repararea celor existente? Bricscad este cea mai buna alegere. Acesta este ferit de greșelile conceptuale din software-urile MCAD bazate pe istorie. Nu va trebui să reporniți designul de la zero, pentru că noi garantăm o flexibilitate maximă pentru schimbarea modelul prin combinarea libertății de modelare directă cu puterea de proiectare bazată pe caracteristică.

SM-01BricsCAD Sheet Metal Necesită BricsCAD Platinum.

Funcțiile Tablă Îndoită

Sheet Metal BricsCAD se află printre programele de proiectare table cele mai inteligente. Acesta recunoaște flanșe și îndoituri, inclusiv îndoituri loftate, în orice model solid 3D, creează colțuri și degajări îndoiri automat pentru flanșe vecine și convertește marginile dure în îndoituri și intersecții cu un singur clic. Aveti nevoie de o grosime calibrată în acord cu flanșa? Sheet Metal vă permite să re-îngroșați inteligent corpurile și fețele îndoiturii.

SM-02

Intersecții și Degajări

BricsCAD V16 oferă designerilor din tablă un nou tip de joncțiune – suprapunere completă – și două noi degajări colț, tip-V și circulare.

Caracteristică Colorare

BricsCAD colorează fețele corpurilor din table îndoită prin colorarea caracteristicilor în culori diferite:. flanșe, îndoituri, racorduri, și degajări Aceasta validează vizual corectitudinea designului tablelor.

Curbe Loftate

BricsCAD creează piese din tablă cu suprafețe loftate ce reprezintă tranziții line între două profiluri, cum ar fi între linii, arce, cercuri, dreptunghiuri, polilinii și spline. Componente metalice importate cu îndoituri loftate pot fi editate și desfășurate

lofted

Procesare lot

Procesare în lot a unui număr mare de piese din tablă și a ansamblurilor pot fi automatizate folosind un API dedicat LISP. Această caracteristică de automatizare îndeplinește sarcini, cum ar fi producerea de familii de piese din tabla de diferite dimensiuni. Scripturi exemplu LISP sunt incluse în BricsCAD.

batch