Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Aplicații BricsCAD

CADprofi Mechanical

CADprofi

Aplicaţie CAD parametrică ce facilitează concepţia 2D a proiectelor de inginerie mecanică.

CADprofi Architectural

CADprofi

Aplicaţie CAD parametrică ce facilitează realizarea proiectelor de arhitectură.

CADprofi HVAC şi Piping

CADprofi

Aplicaţie CAD parametrică pentru proiectarea echipamentelor tehnice din clădiri.

CADprofi Electrical

CADprofi

Aplicaţie CAD parametrică ce facilitează realizarea proiectelor complexe de instalaţii electrice, de iluminare, telecomunicaţii şi altele.

Topograph

Topograph

Topograph se adresează firmelor şi persoanelor autorizate care desfăşoară lucrări de topografie inginerească şi cadastru pe teritoriul României şi cuprinde un număr de 90 de comenzi grupate într-un meniu principal şi 5 bare de instrumente.

TopoLT

 TopoLT este un program ce contine unelte pentru aplicatii 2D sau 3D si o serie de facilitati de configurare a elementelor desenate, utile pentru realizarea de planuri topografice sau cadastrale, a modelului tridimensional al terenului si a curbelor de nivel, calcularea volumelor de sapatura si umplutura, la georeferentierea imaginilor raster, cat si la printarea automata.

ProfLT

ProfLT este un program ce ofera o serie de facilitati in ceea ce privestea configurarea, modificarea, desenarea si asezarea in pagina a profilelor longitudinale ale terenului, cat si a sectiunilor transversale.

TransLT

TransLT este un program special dezvoltat pentru realizarea calculului parametrilor de transformare şi transformarea coordonatelor între două sisteme de coordonate într-un mod practic şi rapid. Programul se adresează în principal specialiştilor ce utilizează tehnologia GPS pentru realizarea lucrărilor geodezice.

CP-Symbols

CADprofi

 CP-Symbols include o bilbliotecă de simboluri şi scheme ce sunt utilizare pentru realizarea proiectelor din diferite branşe. Sunt disponibile 4 module: CP-Symbols Mechanical, Architectural, HVAC & Piping şi Electrical.

Efficad Tools

Set de comenzi aditionale usor de utilizat ce permit accelerarea procedurii de proiectare prin automatizarea operatiunilor de desenare 2D repetate des în BricsCAD.