Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Aplica╚Ťii BricsCAD

CADprofi Mechanical

CADprofi

Aplicaţie CAD parametrică ce facilitează concepţia 2D a proiectelor de inginerie mecanică.

CADprofi Architectural

CADprofi

Aplicaţie CAD parametrică ce facilitează realizarea proiectelor de arhitectură.

CADprofi HVAC ┼či Piping

CADprofi

Aplicaţie CAD parametrică pentru proiectarea echipamentelor tehnice din clădiri.

CADprofi Electrical

CADprofi

Aplica┼úie CAD parametric─â┬áce faciliteaz─â realizarea┬áproiectelor complexe de instala┼úii electrice,┬áde iluminare, telecomunica┼úii ┼či altele.

Topograph

Topograph

Topograph se adreseaz─â firmelor ┼či persoanelor autorizate care desf─â┼čoar─â lucr─âri de topografie inginereasc─â ┼či cadastru pe teritoriul Rom├óniei ┼či cuprinde un num─âr de 90 de comenzi grupate ├«ntr-un meniu principal ┼či 5 bare de instrumente.

TopoLT

 TopoLT este un program ce contine unelte pentru aplicatii 2D sau 3D si o serie de facilitati de configurare a elementelor desenate, utile pentru realizarea de planuri topografice sau cadastrale, a modelului tridimensional al terenului si a curbelor de nivel, calcularea volumelor de sapatura si umplutura, la georeferentierea imaginilor raster, cat si la printarea automata.

ProfLT

ProfLT este un program ce ofera o serie de facilitati in ceea ce privestea configurarea, modificarea, desenarea si asezarea in pagina a profilelor longitudinale ale terenului, cat si a sectiunilor transversale.

TransLT

TransLT este un program special dezvoltat pentru realizarea calculului parametrilor de transformare ┼či transformarea coordonatelor ├«ntre dou─â sisteme de coordonate ├«ntr-un mod practic ┼či rapid. Programul se adreseaz─â ├«n principal speciali┼čtilor ce utilizeaz─â tehnologia GPS pentru realizarea lucr─ârilor geodezice.

CP-Symbols

CADprofi

┬áCP-Symbols include o bilbliotec─â de simboluri ┼či scheme ce sunt utilizare pentru realizarea proiectelor din diferite bran┼če. Sunt disponibile 4 module: CP-Symbols Mechanical, Architectural, HVAC & Piping ┼či Electrical.

Efficad Tools

Set de comenzi aditionale usor de utilizat ce permit accelerarea procedurii de proiectare prin automatizarea operatiunilor de desenare 2D repetate des în BricsCAD.