Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Licenţiere Flexibilă

Licențiere flexibilă. Nu există abonamente forțate.

 
Compatibilitate înaltă

Licențiere de Volum. O cheie, utilizare flexibilă

Un acord de licențiere de volum vă permite să utilizați software-ul Bricscad într-o bază de utilizatori prevăzute în contract. Puteți instala software-ul Bricscad utilizând o singură cheie de licență valabilă pentru fiecare utilizator, care simplifică foarte mult licență de management. Veți primi, de asemenea, acces la toate upgrade-urile de produse și beneficia de un tratament prioritar la biroul nostru de suport.

Exemple Licenţă

O licenţă de volum BricsCAD este bazată pe baza dv. ţintă de utilizatori CAD. Vă rugăm să ne contactaţi pentru alte soluţii de licenţiere personalizate.

Corporaţie Locaţie Divizie
Toate computerele din cadrul corporaţiei Toate computerele aflate într-o locaţie a corporaţiei Toate computerele din cadrul unei divizii a corporaţiei
Exemple Licenţă
 
O singură dată Taxă licenţă
Anual Taxa de suport şi actualizare

Licenţiere Reţea

Licența în rețea permite utilizarea software-ului Bricscad de către diferiți utilizatori într-o rețea LAN (Local Area Network). Numărul de licențe de rețea disponibile definește numărul de utilizatori care pot utiliza simultan software-ul.

Preţ Convingător

Preţul unei licenţe de volum BricsCAD este compus din două elemente. Facturarea se face anual.

licPricing

O singură dată Taxă licenţă
Anual Taxa de suport şi actualizare

BricsCAD All-In. Pătura dv. confortabilă

licAll_in

Abonamentele BricsCAD All-In vă subscriptionvă oferă liniște sufletească pentru un an întreg. Abonamentul include:

  • 1 an de acces complet la toate actualizările și upgradeurile BricsCAD.
  • 1 an de suport cu răspuns în a doua zi lucrătoare. Utilizatorii BricsCAD sunt sprijiniți de o echipă de experți, global, zi de zi. Oricum, ne rezervăm sprijinul prioritar și direct abonaților BricsCAD All-In. Cererile de suport trimise de utilizatorii All-In se bucură de un timp de răspuns ”a doua zi lucrătoare”, direct de la serviciul de sprijinire Bricsys.
  • Cea mai recentă versiune a cărții electronice “Personalizarea BricsCAD” scrisă de Ralph Grabowski și editată de upFront eZine Publishing. (doar cu BricsCAD în Engleză) Interesat? Puteți achiziționa un abonament BricsCAD All-In din magazinul nostru.

Programul Academic BricsCAD

academicProgramul Academic BricsCAD oferă studenților și instituțiilor de învățământ acces gratuit la toate versiunile de software BricsCAD și API-uri. Odată înregistrat, studenții, instructorii și instituțiile de învățământ pot descărca software-ul, și apoi să-l utilizeze timp de 12 luni.

Citeşte mai multe

Se poate transfera licența pe un alt computer? Desigur, însă trebuie să vă asigurați de faptul că a fost dezactivată corespunzător de pe primul calculator. Iată un filmuleț demonstrativ ce vă ghidează pas cu pas: