Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Vă prezentăm BricsCAD V17 pentru Mac

Vești bune: BricsCAD V17 este acum disponibil pentru Mac. BricsCAD V17 pune la dispoziție Desenarea 2D, Modelarea 3D, Proiectarea Table Metalice și Building Information Modeling pentru Mac.

Echipa noastră a făcut tot posibilul pentru a adăuga caracteristicile de top solicitate de utilizatori. Dedesubt găsiți unele dintre noile caracteristici pe care le oferă Bricscad V17 pentru versiunea Mac:

  • Noul Layer Explorer docabil păstrează numele și setările layerelor la îndemână în timp ce desenați și editați.
  • Noile familii de stil cotare ale V17 vă permit să creați cu ușurință stiluri derivate dintr-un singur stil de dimensiune părinte. 
  • Noua caracteristică de comparare stiluri cotare din Exploratorul Stiluri Cotare vă va face munca de organizare a catalogului stilurilor de cotare mult mai scurtă.
  • Aveți posibilitatea să documenta modelul mai rapid, cu vederi extinse secțiune – pline, pe jumătate, de compensare, și aliniate.
  • Următoarea evoluție a “blocului dinamic” este aici în V17. Componentele parametrice BricsCAD fac crearea de caracteristici predefinite simplă.

BIM for BricsCAD Mac

Add-inul BIM pentru BricsCAD a fost extins, aducând puterea Building Information Modeling la Mac. S-aspus că nu poate fi realizat – însă BricsCAD BIM oferă un flux de lucru intuitiv BIM, într-un spațiu de lucru familiar și confortabil, în mediul .dwg nativ.

 

Sheet Metal for BricsCAD Mac

Sheet Metal pentru BricsCAD permite designerilor să importe sau să creeze, reprelucreze, se desfășoare și să exporte piesele din table metalice folosind modelarea 3D directă. Acest flux de lucru intuitiv ofera libertatea designerilor ferindu-i de multe greșeli conceptuale care ies la suprafață atunci când sunt utilizați modelatori MCAD pe bază de istorie.

One thought on “Vă prezentăm BricsCAD V17 pentru Mac”

Leave a Reply

Your email address will not be published.