Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD Mechanical

Proiectare mecanic─â inteligent─â

BricsCAD face accesibil designul mecanic avansat. Este inteligent, flexibil, accesibil și, mai presus de toate, permite o mai mare libertate de proiectare.

Abordarea varia╚Ťional─â unic─â de modelare 3D a BricsCAD v─â ofer─â libertatea de a proiecta cum dori╚Ťi, de la concept p├ón─â la detaliu, cu orice nivel de control parametric de care ave╚Ťi nevoie.

Dezvolta╚Ťi rapid componente complexe pe cont propriu sau direct ├«n cadrul unui ansamblu.

Piese și componente de proiectare

Cu BricsCAD Mechanical, procesul de proiectare este simplu. ├Äncepe╚Ťi cu o schi╚Ť─â 2D, apoi extruda╚Ťi-o, roti╚Ťi-o sau m─âtura╚Ťi-o pentru a crea un solid 3D. De asemenea, pute╚Ťi utiliza primitive 3D ├«ncorporate pentru a specifica forma ini╚Ťial─â a piesei dvs. Trece╚Ťi la detalii folosind extruziuni, fileuri, ╚Öanfrene, opera╚Ťii booleene ╚Öi edita╚Ťi utiliz├ónd modelare direct─â dinamic─â. Controla╚Ťi c├ót de mult sau c├ót de pu╚Ťin din formular dori╚Ťi cu parametrii. De asemenea, pute╚Ťi importa solide 3D ╚Öi le pute╚Ťi edita ca componente native.

Modelare 3D flexibil─â

Abordarea noastră unică de proiectare 3D combină modelarea directă dinamică și interactivă cu capacitatea de a adăuga parametri numai acolo unde sunt necesari și fără complexitatea unei abordări bazate pe istorie.

Parametri 3D și constrângeri

Fluxul de lucru PARAMETRIZE I.A. transform─â piesele ├«n componente inteligente, bazate pe parametri, ├«n c├óteva secunde. Construi╚Ťi sisteme de constr├óngere, conduce╚Ťi piesele ├«n mod formulat, construi╚Ťi componente bazate pe tabel ╚Öi modifica╚Ťi parametrii componentelor ├«n panoul de propriet─â╚Ťi BricsCAD.

Copia╚Ťi caracteristicile

Modeleaz─â caracteristicile o dat─â ╚Öi folose╚Öte-le de multe ori cu instrumente puternice care copiaz─â caracteristicile existente ├«n solide 3D – cum ar fi g─âuri, coaste, buzunare.

Proiectare table îndoite

Crea╚Ťi desene ale pieselor metalice care sunt rezistente

Nu numai c─â BricsCAD Mechanical v─â permite s─â crea╚Ťi componente de tabl─â de la zero, dar pute╚Ťi converti automat piese solide ├«n tabl─â, cu un singur clic. Aceast─â abordare robust─â v─â permite s─â petrece╚Ťi mai mult timp dezvolt├óndu-v─â designul ╚Öi mai pu╚Ťin timp ├«ngrijor├óndu-v─â cu privire la redefinirea caracteristicilor din tabl─â.