Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Cine suntem?

FairSoft este o companie fondata in anul 2004, având ca scop principal furnizarea unor soluţii de proiectare asistate de calculator dedicate pieţei româneşti.
Putem asigura implementarea in orice întreprindere în care se desfasoara activitati de proiectare in domeniul mecanic, electric, constructii, arhitectura.

Compania noastra doreste ca si dumneavoastra sa beneficiati de avantajele utilizarii celor mai performante produse software la un pret minim. FairSoft este reprezentatul oficial pentru România al companiei belgiene Bricsys. Datorita parteneriatului Bricsys va putem oferi discount-uri si oferte deosebite, adaptate firmei dumneavoastra.

FairSoft este şi reprezentant oficial al mai multor companii ce dezvoltă aplicaţii pe platforma BricsCAD: CADprofi – producător al suitei de programe cu același nume, SABIT – producător EfficadTools, Topocom – Producător Topograph, CADWARE Engineering – distribuitor TopoLT, TransLT și ProfLT și Transoft – producător AutoTURN, ParkCAD și Torus.

Începând cu 2017, FairSoft a devenit și reseller autorizat pentru popularul modelator 3D – SketchUp, astfel că puteți cumpăra SketchUp direct din România.