Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Cel mai bun sistem CAD din lume s-a îmbunătățit odată cu lansarea lui BricsCAD V18 – acum și în Limba Română

Bricsys reprezintă viitorul formatului .dwg, cu fluxuri de lucru cuprinzătoare pentru proiectarea generală, proiectarea mecanică și BIM. Iată cea mai bună parte – toate aceste fluxuri de lucru sunt disponibile într-un singur produs, bazat pe .dwg – formatul de fișier standard al industriei. Mai important, extindem formatul .dwg cu prima schimbare fundamentală în tehnologia .dwg în 35 de ani. Astăzi, acest design bazat pe repertoriu permite compilarea rapidă rapidă cu o caracteristică unică de îmbinare vizuală.

Interfața simplificată a utilizatorului – inclusiv noul Manipulator Widget – vă va economisi minute prețioase în fiecare oră. În BricsCAD V18, puteți accesa metadatele de desen, pur și simplu cu ajutorul aplicației îmbunătățite Explorator Desen și a noului Browser de conținut, a Layout Manager și a panoului de structură.

 

Cel mai bun flux de lucru BIM orientat spre design s-a îmbunătățit

BricsCAD BIM vă permite să vă concentrați asupra creativității. Începeți cu instrumente de captură de design simple și expresive și deplasați-vă în BIM cu programul dvs. Luați-vă deciziile de proiectare și lăsați-vă computerul să facă munca plictisitoare pentru dvs. BricsCAD BIM utilizează funcții avansate de inteligență a mașinilor pentru a simplifica procesul de creare a unui model de informație pentru clădiri.

 

BricsCAD BIM va clasifica automat obiectele BIM, inclusiv locațiile lor spațiale. Fiecare cameră înțelege unde se află într-o clădire și își cunoaște limitele 3D. În V18, solidele liniare pot fi clasificate automat ca grinzi, țevi, conducte și altele – punând bazele pentru aplicații mecanice structurale și constructive.

 

Modelarea 3D în masă nu a fost niciodată mai ușoară. Creați ferestre complet parametrice din orice contur închis. Seturile parametrice vă oferă o mare flexibilitate în crearea scărilor și perețilori. Au fost îmbunătățite foarte mult capabilitățile de import IFC și instrumentele de extracție a datelor de viteză de comunicare în întregul flux de lucru BIM.

 

Proiectanți mecanici, bucurați-vă!

Puterea modelării directe, combinată cu constrângeri și parametri, vă oferă libertatea de modelare finală și precizia de care aveți nevoie pentru a crea părți mecanice complexe și ansambluri.

 

Matricile și tabelele de proiect parametrice fac munca scurtă atât a familiilor de componente 2D cât și a celor 3D. Creați ușor și rapid documentația cu ajutorul instrumentelor din BricsCAD Platinum. Și cel mai flexibil sistem de design din table metalice disponibil astăzi rulează în interiorul BricsCAD. Creați piese din tablă pornind de la zero sau dintr-un solid existent – chiar și din componente importate din alte sisteme CAD.

 

BricsCAD Communicator importă componente și ansambluri din sistemele CAD standard din industrie cu fidelitate completă, inclusiv informații despre producția de produse (PMI). De asemenea, puteți exporta o varietate de formate CAD de la Communicator, sporind abilitatea de a colabora cu designeri și producători din întreaga lume.

 

Există mult mai multe în V18

Versiunea în limba engleză a lui BricsCAD V18 pe Windows este disponibilă astăzi. Alte platforme și limbi vor fi disponibile în următoarele săptămâni.

 

Încercați BricsCAD V18 gratuit timp de 30 de zile

 

One thought on “Cel mai bun sistem CAD din lume s-a îmbunătățit odată cu lansarea lui BricsCAD V18 – acum și în Limba Română”

  1. Pingback: buy links

Leave a Reply

Your email address will not be published.