Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Edi╚Ťii BricsCAD

CAD familiar și compatibil

BricsCAD este construit în întregime pe formatul dwg standard al industriei, cu compatibilitate completă cu comenzi, scripturi, macro și meniu. BricsCAD se simte ca acasă!

Nu este nevoie s─â v─â schimba╚Ťi imprimantele, ╚Öabloanele, blocurile sau aspectele seturilor de coli pentru a v─â deplasa la BricsCAD ÔÇô acestea sunt 100% compatibile. Numele comenzilor, pseudonimele ╚Öi variabilele de sistem sunt acelea╚Öi ├«n BricsCAD ╚Öi AutoCAD┬«. BricsCAD se bazeaz─â pe DWG nativ pentru cea mai mare compatibilitate cu al╚Ťi utilizatori CAD din toate industriile.

BricsCAD Lite accept─â pe deplin LISP ╚Öi este compatibil cuformatul AutoLISP al AutoCAD ┬«, simplific├ónd reutilizarea rutinelor existente. Mediul nostru avansat BLADE LISP v─â permite s─â dezvolta╚Ťi rapid personaliz─âri care pot reduce timpul necesar sarcinilor de redactare repetitive.

BricsCAD Pro este inima platformei deschise de proiectare BricsCAD. API-ul Runtime eXtension (BRX) v─â permite s─â v─â dezvolta╚Ťi propriile aplica╚Ťii personalizate ╚Öi ofer─â, de asemenea, dezvoltatorilor o baz─â puternic─â pe care s─â construi╚Ťi solu╚Ťii excelente specifice industriei.

In BricsCAD BIM, deciziile de proiectare sunt pe primul loc, iar algoritmii de ├«nv─â╚Ťare automat─â automatizeaz─â sarcinile laborioase de manipulare a datelor, documenta╚Ťiei ╚Öi nivelurilor de detaliu BIM.

Pute╚Ťi g─âsi un instrument flexibil, de modelare direct─â ╚Öi un produs CAD profesional ├«n aceea╚Öi platform─â DWG. Geometria de proiectare poate fi convertit─â direct ├«n elemente BIM.

Utilizatorii CAD pot trece f─âr─â probleme de la mediul lor de proiectare la BricsCAD BIM. Cheltuind mai pu╚Ťin pe software ╚Öi antrenament, evit├ónd ├«n acela╚Öi timp sc─âderile de performan╚Ť─â ├«n timpul tranzi╚Ťiei, scade barierele la intrare.

Cu BricsCAD Mechanical, procesul de proiectare este simplu. ├Äncepe╚Ťi cu o schi╚Ť─â 2D, apoi extruda╚Ťi-o, roti╚Ťi-o sau m─âtura╚Ťi-o pentru a crea un solid 3D. De asemenea, pute╚Ťi utiliza primitive 3D ├«ncorporate pentru a specifica forma ini╚Ťial─â a piesei dvs. Trece╚Ťi la detalii folosind extruziuni, fileuri, ╚Öanfrene, opera╚Ťii booleene ╚Öi edita╚Ťi utiliz├ónd modelare direct─â dinamic─â. Controla╚Ťi c├ót de mult sau c├ót de pu╚Ťin din formular dori╚Ťi cu parametrii. De asemenea, pute╚Ťi importa solide 3D ╚Öi le pute╚Ťi edita ca componente native.

Trece╚Ťi de la concept la creare cu toate instrumentele de care ave╚Ťi nevoie pentru a proiecta, construi ╚Öi fabrica, totul ├«ntr-o singur─â platform─â.