Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD® V20 formează fluxul de lucru final pentru proiectare generală, proiectare mecanică și BIM

Îmbunătățit de noile instrumente de productivitate și fluxuri de lucru bazate pe AI, BricsCAD® V20 oferă un flux de lucru final pentru proiectarea generală, proiectarea mecanică și modelarea informațiilor pentru construcții. Servirea mai multor piețe verticale prin intermediul unei platforme de cea mai bună calitate, cu o bază bazată pe DWG, este ceea ce BricsCAD® face cel mai bine.

Îmbunătățit de noile instrumente de productivitate și fluxuri de lucru bazate pe AI, BricsCAD® V20 oferă un flux de lucru final pentru proiectarea generală, proiectarea mecanică și modelarea informațiilor pentru construcții. Servirea mai multor piețe verticale prin intermediul unei platforme de cea mai bună calitate, cu o bază bazată pe DWG, este ceea ce BricsCAD® face cel mai bine.

Viteza noastră de dezvoltare vă oferă o propunere de valoare care nu poate fi asociată în industria software CAD. BricsCAD® este rapid, familiar și futurist – toate în același timp. Cu performanțe de clasă, instrumente pe care le cunoașteți deja și puterea învățării automate, BricsCAD® oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru un cost mai mic decât vă puteți imagina.

Heidi Hewett, proprietarul produsului BricsCAD®, a comentat: „Ne-am întâlnit cu utilizatorii CAD pe tot globul pentru a afla ce a fost cel mai important pentru tine într-o aplicație CAD. De la o interfață modernă la instrumente inteligente de productivitate, BricsCAD® V20 este conceput pentru a vă ajuta să lucrați mai rapid și mai inteligent, nu mai greu! “

IU întunecată, Panouri expandabile, fila Start

Ai cerut-o – și am livrat. În BricsCAD® V20, puteți comuta între interfața de utilizator ușoară clasică și noua Dark UI cu un clic. Panourile noi expandabile, spațiile de lucru consistente și familiare și noua filă Start a BricsCAD vor grăbi sarcinile de proiectare.

Instrumente de productivitate

Instrumente noi și îmbunătățite de productivitate, cum ar fi Copy Guided și Blockify, profită de evoluțiile de vârf în AI și învățarea automată pentru automatizarea sarcinilor repetate, în mai multe etape, precum copierea geometriei și transformarea entităților în blocuri.

Noi instrumente de modelare civilă

Beneficiind de expertiza noastră în domeniul geometriei, BricsCAD® V20 oferă fluxuri de lucru de modelare extinse pentru crearea și editarea suprafețelor TIN, gradare și alinieri. Acum, puteți crea, vizualiza și analiza desenele civile în timp real, cu performanțe excelente și acuratețe CAD. Cel mai bun din toate? Nu este nevoie de activatori de obiect pentru a vizualiza și analiza geometria civilă. Și această nouă funcționalitate este susținută de o API bogată care va permite partenerilor Bricsys Collective să construiască instrumente de analiză puternice pentru proiectarea ingineriei civile.

„Noile funcții AI și funcțiile Civile redefinesc ceea ce este posibil în CAD bazat pe DWG, la un punct de preț care va face clienții noștri să zâmbească”, a declarat directorul de implementare și gestionare CAD al Bricsys. guru Robert Green. „Continuăm să oferim clienților noștri o alegere reală cu modelul nostru de licențiere – Abonament sau perpetuu, este alegerea ta.”

Panoul Bricsys 24/7®

Aducem puterea colaborării Bricsys 24 / 7® la familia de produse BricsCAD® V20. Profund integrat în BricsCAD® V20, Bricsys 24/7 combină stocarea în cloud cu capacitățile desktop ale CAD, pentru a eficientiza și îmbunătăți colaborarea dintre membrii echipei de proiectare.

Interfața de utilizare a aplicației web nu a fost reproiectată, ci și re-proiectată de la început, folosind cele mai noi tehnologii, făcând întregul produs mult mai rapid și mai ușor de utilizat. În V20, introducem o aplicație nativă 24/7 pentru dispozitivele iOS și Android. Cu o legătură directă cu echipa de proiectare oriunde te duci, poți face viteză prin inspecții și urmăriri pe site în timp record. Și cel mai bun dintre toate, noile funcții Bricsys 24 / 7® Free și stocarea în cloud sunt introduse tuturor clienților BricsCAD® Maintenance fără costuri suplimentare.

Frederik Van Hoyweghen, proprietarul produsului Bricsys 24 / 7®, a comentat: “Simt că am făcut un salt major în reproiectarea 24/7. Am păstrat lucrurile simple și intuitive, asigurând în același timp că Utilizatorii noștri de putere au flexibilitatea de care au nevoie. Am promis lucruri bune care vor veni și sunt fericit să vă anunț că avem o adevărată soluție de colaborare pentru a oferi clienților noștri. ”

Bricsys 24 / 7® este mediul nostru de date comun (CDE) bazat pe SaaS. Este folosit pentru a gestiona zilnic documente, rutări și comunicații pentru produse de construcții și construcții la scară largă. Folosit de peste un deceniu, cu sute de mii de utilizatori în regiunea Benelux din Europa, Bricsys 24/7 este CDE dincolo de comparație.