Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD V17 este disponibil acum și susține Desenarea 2D, Modelarea 3D, Proiectarea de Table Metalice Building Information Modeling

BricsCAD V17 aduce puterea Building Information Modeling in lumea .dwg. Creați intuitiv, fără limitări, ca și ân în SketchUp – dar mai rapid și mai precis. BricsCAD BIM combină într-un singur produs cel mai avansat modelator 3D cu funcționalitatea completă BIM certificată IFC. Acesta vă permite să lucrați în toate etapele tipice activității de proiectare, fără a părăsi platforma .dwg.

v17_release

Gent, Belgia: 02 noiembrie 2016 – Bricsys are plăcerea să anunțe lansarea celui mai nou update la sistemul CAD inovator. BricsCAD V17 suporta planuri 2D, Modelare 3D, Proiectare table îndoite, și Building Information Modeling. Este unic ca fiind singurul sistem CAD din lume ce bazează toate aceste funcții de proiectare pe formatul de fișier .dwg-standard în industrie.
Pentru designerii mecanici, V17 ofera un flux de lucru intuitiv prin Modelarea directă, cu citire / scriere de fișiere industriale standard de design MCAD și ansambluri fără greșeală și a treia versiune a modelării celui mai bun program de modelare Table Îndoite și sistem de desfășurate.

Caracteristici 2D și 3D Noi și Îmbunătățite

BricsCAD V17 intareste foarte mult capacitatea de a crea și proiectarea în 2D și 3D. Aici sunt doar câteva dintre primele caracteristici solicitate de utilizatori din V17:

Noul Layer Explorer, având posibilitatea de docare, păstrează numele și setările straturilor la îndemână în timp ce desenați și editați.

Noile familii de stiluri cotare ale V17 vă permit să creați cu ușurință stiluri derivate dintr-un singur stil de cotare părinte. Noua caracteristică de comparare stiluri cote din Dimension Styles Explorer vă va scurta munca de organizare a catalogului stilurilor de cotare

Aveți posibilitatea să documenta modelele mai rapid, cu vederile extinse de secâiuni – complete, jumătate, offset și secțiuni aliniate sunt acum generate automat și rămân asociate cu modelul pe măsură ce completați proiectele.

Următoarea evoluție a “blocului dinamic” este aici în V17. Componentele parametrice BricsCAD fac foarte simplă crearea caracteristicilor predefinite, cum ar fi găuri parametrice, poansoane și nervuri.- și puteți plasa și adapta aceste componente în 3D, cu o serie de clicuri de mouse.

Aveți nevoie să comparați modelul cu un client sau un furnizor al lui? Funcția de comparare 3D vă permite să deschideți două fișiere de desen și utilizează coduri de culoare intuitive pentru a raporta instantaneu diferențele dintre solidele lor 3D și suprafețele acestora.

Suportul pentru ecrane de rezoluție înaltă (UHR) face din 4K o realitate pentru utilizatorii BricsCAD.

BIM pentru BricsCAD

Add-inul BIM foate mult extins pentru BricsCAD aduce puterea Building Information Modeling pe desktop-ul tau. S-a spus că nu se poate realiza – însă Bricscad BIM oferă un flux de lucru intuitiv BIM, într-un spațiu de lucru familiar și confortabil, în mediul .dwg nativ.

Fiecare etapă a fluxului de lucru a fost conceput pentru dvs – crearea unor studii grupate cu lumină directă, tehnicile de modelare de împingere / tragere menținând în același timp precizia completă în baza de date .dwg. Modificarea conceptului de proiectare se face cu ușurință cu caracteristicile de construcție drag and drop. Adăugați inteligență modelului după cum doriâi. Vizualizați intenția prin crearea de sectiuni tăietoare, crearea de elevații și faceți randări de prezentare pentru a reprezenta ideile tale cu claritate ridicată.

Toate elementele proiectului dumneavoastră BricsCAD BIM – pereți, pardoseli, stâlpi, ferestre, usi etc. – sunt clasificate în mod automat în V17. BricsCAD BIM vă va ghida prin procesul de adăugare de date conforme-IFC cu elemente de construcție. Sectiunile 2D generate automat arată toate detaliile de construcție – păstrând totul sincronizat cu ultimul set de documente de construcție. Integrarea directă a Chapoo vă permite reflectarea geometriei BIM și datele de pe desktop-ul dvs. cu o versiune conectată în cloud – permițând o colaborare de proiect fără cusur.

Sheet Metal pentru BricsCAD

Sheet Metal for BricsCAD permite designerilor să importe sau de a creeze, reprelucreze, să desfășoare și săde exporte piese din tablă folosind modelarea 3D directă. Acest flux de lucru intuitiv ofera libertate designerilor, ferindu-i de multe greșeli conceptuale care ies la suprafață atunci când se utilizează modelatoare pe bază de istorie MCAD. Niciodată nu va trebui să reporniți desene sau modele de foi de tablă de la zero, din cauza eșecurilor de modelare. Sheet Metal pentru BricsCAD garantează flexibilitate maximă în modul în care sunt create modelul, modificarile, desfășurata și re-plierea.

Sheet Metal pentru BricsCAD V17 adaugă caracteristici parametrice de forme ce lucrează ca o unealtă virtuală de poansonare pentru modificarea unei foi de tablă. Biblioteca inclusă în modul conține cele mai utilizate caracteristici de poansonare, cum ar fi punți, crestături și caracteristici gravare.

Prețuri și disponibilitate

Versiunea în limba Engleză a BricsCAD V17 pentru Windows este disponibilă începând de azi. Alte limbi și platforme vor fi lansate în săptămânie următoare. Descărcarea gratuită pune la dispoziție o variant de evaluare de 30 de zile cu toate funcțiile ediției Platinum.

Cu BricsCAD ai parte de mai mult pentru mai puțin. Prețul BricsCAD V17 pornește de la doar €450/$550 pentru ediția Classic.

One thought on “BricsCAD V17 este disponibil acum și susține Desenarea 2D, Modelarea 3D, Proiectarea de Table Metalice Building Information Modeling”

  1. Pingback: blackhatlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published.