Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD V17.2: viteză de până la 5x mai mare, un acces mai rapid de comandă și noi fluxuri de lucru!

BricsCAD V17.2 crește performanța afișării, adaugă noi instrumente de utilizare și de vine cu un set puternic de funcții de optimizare a fluxului de lucru – și cel mai bun din toate, este gratuit pentru proprietarii de licențe V17!

O Mărire a Performanței Afișajului

Performanța afișajului BricsCAD V17.2 este spectaculoasă. Am ămbunătățit viteza REGEN pentru utilizatorii ce folosesc imagini raster în cadrul modelelor lor 3D. Una peste alta, selecția entităților este mărită cu o viteză 5 ori mai mare la afișarea randărilor.
Puteți face ZOOM mai rapid, în special când lucrați în vederi perspectivă. De asemenea, veți observa că zoomarea cu ajutorul rotiței mouse-ului este mai ușoară ca niciodată. Am îmbunătățit foarte mult și selecția generală și performanțele afișajului BricsCAD în desene ce conțin entități la coordonate extreme.
BricsCAD V17.2 vă permite să controlați pragul pentru eliminarea filtrului layerelor la încărcarea desenului. Acest lucru accelerează performanța Layer Explorer și alte dialoguri ce afișează informațiile despre layere. Dacă lucrați cu imagini raster, V17.2 oferă acum sprijin pentru setări imagine cum ar fi decolorare, contrast și luminozitate.

Acces Comenzi Rapid prin Îmbunătățirile Ușurinței în Folosire și a Interfeței

Quad este interfața únică și personalizabilă specifică BricsCAD. În V17.2, am remodelat Quad pentru a-l face mai ușor de configurat cu comenzile pe care doriți să le afișați. Puteți adăuga ușor noi comenzi la tabul Quad prin tragere și plasare sau prin intermediul meniului contextual.Crearea taburilor dvs și a butoanelor este ușoară.
De asemenea, V17.2 vă ofera opțiunea de a crea un Quad optimizat pentru fiecare Spațiu de Lucru pe care îl utilizați. Mai puțin timp pentru alegerea comenzilor înseamnă crearea desenului mai rapidă și mai precisă, iar Quad este cea mai bună cale de a pune aceste comenzi la cursorul dvs, atunci când aveți nevoie de ele. Paleta de Unelte BricsCAD vă oferă acces la cele mai utilizate comenzi prin tragere și plasare fără efort, șabloane de hașură și materiale de randare.
În V17.2, puteți modifica proprietățile mai multor elemente din Paleta de Unelte cu doar un clic. De asemenea, puteți utiliza macrouri în liniile de comandă ale Uneltelor dvs.

Noi Caracteristici ce vă Ajuta să Faceți Munca mai Repede și Mult mai Precisă

Dispozitivul sfaturi widget afișează informații suplimentare în timpul executării comenzii, iar în V17.2 puteți decide dacă și când dispozitivul apare prin noua caseta de dialog Sfaturi de Configurare. Puteți comuta între taburile filelor rapid prin apăsarea tastelor Ctrl + PgUp și Ctrl + PgDn, permițându-vă să parcurgeți rapid mai multe layouturi.
Am refăcut Publicarea PDF pentru a asigura un proces de publicare mai lin. Driverul imprimării ca PDF este îmbunătățit cu capacitatea de a gestiona dimensiuni personalizate de hârtie. În V17.2 puteți utiliza setările stocate de regiștrii din dialogul Publish pentru a controla producția PDF și puteți gestiona aceste setări separat de cele ale comenzii ExportPDF.

Și mai – mult mai mult!

Tocmai am zgâriat suprafața noii puteri a Bricscad V17.2, dar nu am putut să introducem tot într-o singură postare! Deci, nu uitați să vedeți alte îmbunătățiri:

Prețul și disponibilitatea BricsCAD V17.2

BricsCAD V17.2 este actualizat gratuity pentru clienții actuali V17. Este disponibil în mai multe limbi pentru sistemele de operare. Ați descărcat versiunea în Română pentru Windows azi. Vom lansa alte limbi și platforme în sătămânile ce vor urma. Descărcarea pune la dispoziție o versiune de evaluare de 30 de zile pentru cu toate funcționalitățile ediției BricsCAD Platinum
Hei, nu ai încă BricsCAD? BricsCAD V17 începe de la doar 490 €, iar upgrade-urile încep de la 245 €
Descarcă versiunea de evaluare gratuit

One thought on “BricsCAD V17.2: viteză de până la 5x mai mare, un acces mai rapid de comandă și noi fluxuri de lucru!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.