Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

BricsCAD V16 (Română) este acum disponibil și îmbunătățește proiectarea BIM, modelarea 3D și utilizabilitatea!

BricsCAD V16 (Română) este acum disponibil și îmbunătățește proiectarea BIM, modelarea 3D și utilizabilitatea!

Gent, Belgia: 23 decembrie 2015 – Bricsys are placerea sa anunte ca software-ul de design-pilot, BricsCAD V16, este lansat astăzi. Sistemul CAD inovativ dă putere desenării 2D, modelării 3D, designului de tablă îndoită și arhitecturii BIM – toate pe formatul de fișier standard mondial .dwg. Acesta este disponibil pe Windows și în curând Mac și Linux.

Funcții noi 2D și 3D în V16

BricsCAD V16 extinde semnificativ funcția cursorului Quad unic, astfel încât acesta atrage obiecte, în plus față de editarea acestora. Quad este ușor de personalizat în V16.

Utilizatorii pot face desene mai bune prin noua funcție array dinamic asociativ care creează și editează aranjări matriciale liniare, rectangulare, polare, 3D și de-a lungul matricii. De asemenea, transparența pot fi aplicată la obiecte, straturi și plotate. La Există îmbunătățiri la punctele multi-coloană și la automatizarea a fracțiilor.

Acum hărțile pot fi plasate la serviciile on-line cartografice, și desenele pot fi localizate cu precizie folosind coordonatele geografice.

Bricscad V16 extinde creația obiectelor 3D pe suprafete 3D, care pot fi editate ca solide 3D, inclusiv a celor importate din alte programe CAD. Noile importurile de eliberare și vindecă ansamblurile din programele MCAD precum Solidworks și Inventor; În plus, importă modele 3D din popularul instrument de modelare conceptuală SketchUp, și date din fișiere IFC BIM.

BricsCAD BIM (building information model) pentru design arhitectural sincronizează modele 3D cu secțiuni 2D, planuri și detalii, și citește și scrie fișiere IFC din alte sisteme BIM. Toate materialele de construcții și compozițile în baza de date BIM sunt accesibile prin intermediul panoului BIM docabil. BricsCAD creează obiecte în cameră în V16, care sunt delimitate de obiecte de perete. Alege ferestre si usi din biblioteca, sau crea propria dvs. prin setarea parametrilor în panoul Properties.

Caracteristica reproiectată desen permite utilizatorilor generarea de desene 2D, detalii, secțiuni, și seturi de foi în câteva secunde de la 3D, BIM, și modele de foi de metal folosind stiluri.

BricsCAD Sheet Metal

În Bricscad V16, funcțiile tablă devin un add-on opțional. Noi funcții în V16 includ colorarea automat caracteristicii, curbe loftate și forme suplimentare de joncțiune și de degajare. Noua facilități de prelucrare a loturilor permite utilizatorilor să producă rapid familii de piese din tabla de diferite dimensiuni. Suportul pentru CAM se extinde la CYBELEC și DELEM.

Sute de aplicații terțe părți

Relatia puternica Bricsys “cu dezvoltatorii de aplicații terțe părți înseamnă că utilizatorii au acces la mai mult de 400 aplicații care rulează vertical pe Bricscad. Simțiți-vă liber pentru a naviga pe Magazinul de Aplicații online la www.bricsys.com/applications/.

Platforma de dezvoltare extinsă BricsCAD are nouă interfețe de programare, care permit programatorilor să porteze rapid aplicații din alte programe CAD bazate pe .dwg, de obicei, fără a modifica orice cod sursă. Pentru a afla mai multe despre procesul de ușor 1-2-3 să se alăture și post dvs. add-on software-ul, vă rugăm să vizitați www.bricsys.com/bricscad/developers/.

Prețuri și Disponibilitate

Versiunea în limba engleză a Bricscad V16 pentru Windows este disponibilă acum. Limbi și platforme suplimentare vor fi lansate în următoarele săptămâni. Descarcă gratuit și oferă un studiu de 30 de zile tuturor funcțiilor ediției Platinum.

Cu Bricscad veți obține mai mult pentru mai puțin. Prețurile Bricscad V16 incep de la doar 410 € / 520 $ pentru ediția Classic. Alte ediții și soluții suplimentare oferă design table îndoite, planificare BIM, și schimbul de date 3D – toate bazate pe formatul .dwg.

2 thoughts on “BricsCAD V16 (Română) este acum disponibil și îmbunătățește proiectarea BIM, modelarea 3D și utilizabilitatea!”

  1. I have noticed that in cameras, exceptional sensors help to aim automatically. The sensors associated with some camcorders change in in the area of contrast, while others start using a beam involving infra-red (IR) light, specially in low light. Higher spec cameras often use a combination of both methods and may have Face Priority AF where the camera can ‘See’ the face while focusing only upon that. Thanks for sharing your thinking on this blog.

  2. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100 sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published.