Str. Iazul Morilor 16A, Bl,B, Ap.4, Buzau

0040746075468 sau 0040740189778

Detaliere Structuri 3D

Detalierea de Structuri în 3D

  

Modelare 3D structuri metalie eficient─â

Scopul final este ca detaliatorii, inginerii ╚Öi fabrican╚Ťii de structure metalice s─â fie c├ót mai productivi posibil. De aceea, software-ul de structure ideal trebuie s─â fie intuitive, proetenos cu utilizatorul, efficient ╚Öi flexibil.

Deoarece detalierea structurilor metalice implic─â un mare num─âr de piese, a trebuit s─â ne asigur─âm c─â modelarea este rapid─â.

Conexiune puternică și system macro

Primul mod unic ├«n care este abordat ├«n Parabuild este conexiunea puternic─â ╚Öi sistemul macro. Nu numai c─â biblioteca de conectare standard expansiv─â este convenabil─â ╚Öi u╚Öor de folosit, fiecare este creat─â utiliz├ónd instrumente disponibile pentru to╚Ťi desenatorii, f─âr─â a fi nevoie de programarea unei singure linii de cod. Fiecare conexiune standard sau de utilizator se g─âse╚Öte ├«ntr-un desen ╚Öablon, ceea ce ├«nseamn─â c─â detailerul ├«l poate adapta la nevoile proprii. Parabuild este singurul software structural de detaliere a o╚Ťelului care permite utilizatorului s─â defineasc─â orice tip de conexiune f─âr─â programare. Conexiunile realizate recent sunt integrate ├«n ├«ntregime cu sistemul de conectare existent pentru reutilizarea u╚Öoar─â ├«n toate proiectele dvs. Macro-urile sunt construite ├«n acela╚Öi mod bazat pe ╚Öabloane ca ╚Öi conexiunile ╚Öi pot compune orice num─âr de membri, conexiuni, matrice dinamice ╚Öi submicro-uri. Exemple de macrocomenzi standard furnizate sunt leg─âturi, ferme, pene, cu╚Öti de sc─âri etc.

Modelare 3D rapidă și facilă

Cea de-a doua metod─â puternic─â de modelare ├«n Parabuild este Modelatorul de Context, un nou instrument care v─â ajut─â s─â v─â desena╚Ťi ╚Öi s─â detalia╚Ťi structura cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi rapiditate. Nicio cl─âdire nu este complet standard, deci nici o sum─â de macrocomenzi ╚Öi conexiuni standard nu va fi niciodat─â suficient─â pentru a satisface toate nevoile dvs. Conceput special pentru industria construc╚Ťiilor, Context Modeler ajut─â la desenarea rapid─â ╚Öi precis─â a elementelor de cadru ╚Öi a sub-pieselor, toate legate ├«ntre ele ╚Öi care r─âspund la schimb─âri.
Interfa╚Ťa nu ar putea fi mai explicit─â: spune╚Ťi Parabuildului ce ave╚Ťi nevoie ├«n termeni simpli ╚Öi indica╚Ťi loca╚Ťia unde ave╚Ťi nevoie. Parabuild va afi╚Öa un element temporar ├«n func╚Ťie de loca╚Ťia cursorului ╚Öi de elementele de construc╚Ťie din apropierea cursorului. Deplasa╚Ťi-v─â ├«n jurul cursorului ╚Öi se propun diferite solu╚Ťii, cu un magnet asem─ân─âtor cu marginile sau punctele de mijloc. Rezultatul este geometria nou─â care a fost legat─â automat de geometrii de baz─â folosind constr├óngeri geometrice. Marele avantaj este c─â pute╚Ťi modela direct ├«n 3D f─âr─â pa╚Öi intermediari grei ╚Öi totu╚Öi se ├«ncheie cu un model complet legat.

Constrângeri geometrice

For╚Ťa motrice din spatele interfe╚Ťei simple, dar puternice, sunt constr├óngerile geometrice. ├Än timp ce acest lucru este automatizat ├«n Parabuild, toate geometriile sunt legate ├«ntre ele folosind reguli geometrice simple (paralele, distan╚Ťe, …) ╚Öi calculate de solverul geometric. Acest lucru permite reutilizarea conexiunilor ╚Öi a macrocomenzilor ╚Öi face ca desenele dvs. s─â fie mai u╚Öor de actualizat atunci c├ónd sunt necesare schimb─âri